Microblading

Microblading is een techniek met een unieke werkwijze, waarbij 3D haartjes worden getekend die zo echt lijken, dat ze nauwelijks te onderscheiden zijn van echte haartjes.

Powderbrows

Powderbrows is een techniek voor het aanbrengen van wenkbrauwen die wordt uitgevoerd met een permanente make-up machine om een zeer natuurlijk, zacht poederachtig pixeleffect te bereiken.

Full-lips

Het zetten van full-lips door middel van een permanente make-up corrigeert de lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen. Ook hoeft u hierdoor alleen een gloss te gebruiken voor stralende lippen!

Eyeliner / Lashliner

Eyeliner is het aanbrengen van een lijntje rondom de ogen. U kunt kiezen voor eyeliner boven het oog, onder het oog of boven en onder het oog. 
Een Lashliner is een heel subtiel lijntje tussen de wimperharen. Door dit hele kleine lijntje lijken de wimpers optisch een stuk voller. 
Er zijn verschillende mogelijkheden met een Eyeliner of Lashliner. Dit kunnen wij met U bespreken tijdens het intake-gesprek.

Microneedling

Microneedling is een procedure waarbij door microcirculatie de natuurlijke processen van collageen productie en huidregeneratie worden gestimuleerd. Door middel van micropuncties worden de prominente delen van de huid behandeld, waarbij gebruik wordt gemaakt van een speciale ontworpen en gepatenteerde serum, welke op het huidoppervlak wordt aangebracht en door de huid wordt opgenomen

Plasma lift

Phi-Ion Plasma lifting is een revolutionaire en innovatieve methode, dat deel uitmaakt van de nieuwste generatie medische apparatuur voor niet chirurgische behandelingen (zonder operatie, snijden, hechten, narcose en ontsierende littekens) met meteen zichtbaar resultaat vergelijkbaar met de resultaten van de cosmetische chirurgie.

Ontharingslaser

De laser verhit de zakjes en vernietigt deze door thermo-coagulatie. De melanine in het zakje absorbeert het laserlicht. Dit verloopt door het verhogen van de temperatuur van het zakje maar voorkomt beschadiging van de huid. Dit proces wordt ook wel “selectieve foto-thermolyse” genoemd. De laser gebruikt maar één golflengte 808nm.

Phi-bright

Microneedling is een procedure waarbij door microcirculatie de natuurlijke processen van collageen productie en huidregeneratie worden gestimuleerd. Door middel van micropuncties worden de prominente delen van de huid behandeld, waarbij gebruik wordt gemaakt van een speciale ontworpen en gepatenteerde serum, welke op het huidoppervlak wordt aangebracht en door de huid wordt opgenomen.

Lash lift

Wimperlifting  is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash Lift techniek worden de wimpers omhoog gelift, om een  sprekende blik te krijgen.