Eyeliner

Behandeling duur: 90 minuten
Aantal behandelingen: 1-3

Voor het kiezen van PMU voor de ogen zijn er verschillende opties mogelijk. Op deze pagina lichten wij u graag in over deze technieken.

Eyeliner in het kort:

Voor de PMU eyeliner zijn er verschillende onderverdelingen en opties mogelijk. Zo zou u bijvoorbeeld kunnen kiezen voor alleen een lijntje tussen de wimpers (infralash) of een dun of een wat dikkere lijn boven de wimper rand (classic eyeliner). Ook een wing aan het einde van de eyeliner is een mogelijkheid; een classic wing of een wing met schaduw (shadow eyeliner). De eyeliner wordt gezet middels een tatoeëer-apparaat met daarop een naald bevestigd. Deze naald brengt de inkt in de huid en zorgt ervoor dat er een ‘permanente’ eyeliner ontstaat. Door het zetten van een eyeliner heeft u nooit meer gedoe met het zetten van twee identieke lijnen en geen gedoe meer met eyeliner potloden, kwastjes, liquid liners, etc. Het zal u in ieder geval enorm veel tijd schelen in uw dagelijkse routine en het geeft u iedere ochtend een frisse uitstraling!

Wanneer is een eyeliner voor u de beste optie?

  • Als u gewend bent om dagelijks bijvoorbeeld een eyeliner potlood of liquid liner te gebruiken
  • Als u graag wenst dat de wimpers er voller uitzien
  • U wenst een frisse uitstraling

Hoe gaat de behandeling precies in zijn werking?

Als eerste kunt u een intake gesprek aanvragen die u kunt boeken via de boekingslink. Mocht u nog vragen hebben of twijfelt u nog over welke techniek het beste bij uw past, kunt u dit tijdens uw intake gesprek bespreken met de permanente make-up specialist. Ook kunt u in dit gesprek uw wensen uitspreken.

Bent u al zeker van uw zaak is het intake gesprek niet nodig. U kunt dan gelijk bij ons de behandeling inplannen en dan zullen de wensen besproken worden tijdens uw PMU afspraak. Denk hierbij aan het bepalen wat voor soort eyeliner u wilt met de keuze uit een infralash, classic eyeliner, eyeliner met wing of een shadow eyeliner.

Het is tijd om te starten! De specialist gaat de inkt in de huid brengen. Dit wordt gedaan middels een tatoeëerapparaat met daarop een naald. De meeste kiezen voor een zwarte kleur, ook is bruin een mooie optie voor een zachter resultaat.

Na de behandeling bespreekt de specialist de na-verzorging en kan het genezen van uw gloednieuwe eyeliner starten. De na-verzorging kunt u terugvinden op onze website.

U kunt de resultaten van uw voorgangers vinden in het portfolio. Voor de prijzen kunt u terecht bij de prijslijst.

Andere behandelingen

Bekijk de Skincare by magazine!

Skincare by | Magazine 2