Lipblush

Volle lippen met een egale kleur
Behandeling duur: 90 minuten
Aantal behandelingen: 1-3

Op deze pagina lichten wij u graag wat meer in over deze techniek.

Lipblush in het kort:

Lipblush is een PMU techniek waarbij er door middel van een tatoeëer-apparaat – met daarop een naald bevestigd – een door u gewenste kleur de lippen worden in getatoeëerd. Zou u graag uw lippen een andere kleur willen hebben? Dat kan! Door de lippen te laten tatoeëren is lipstick volledig verleden tijd en geeft dit een frisse uitstraling. Wij beschikken over verschillende lipkleurtinten.

Wanneer is lipblush voor u de beste optie?

  • Als u gewend bent de lippen in te kleuren met een lipliner en/of lipstick
  • Als u graag een donkerdere tint lippen zou willen hebben
  • Als u graag een egale liprand wilt creeëren
  • Als u de vorm van uw lippen wil verstrakken en/of een vollere lip wenst

Hoe gaat de behandeling precies in zijn werking?

Als eerste kunt u een intake gesprek aanvragen die u kunt boeken via de boekingslink. Mocht u nog vragen hebben of twijfelt u nog over welke techniek het beste bij uw past, kunt u dit tijdens uw intake gesprek bespreken met de permanente make-up specialist. Ook kunt u in dit gesprek uw wensen uitspreken.

Bent u al zeker van uw zaak is het intake gesprek niet nodig. U kunt dan gelijk bij ons de behandeling inplannen en dan zullen de wensen besproken tijdens uw PMU afspraak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kleur van de inkt voor de lipblush. Tijdens de behandeling zal de specialist de lippen ‘mappen’. Het mappen van de lippen is nodig om een strakke lijn rond de lippen te zetten voordat deze worden ingekleurd.  Hierna kunt u nog uw wensen uitspreken en kunnen er nog eventueel aanpassingen gedaan worden. Na het bepalen van de vorm is het tijd om de kleur te bepalen. Wij beschikken over een uitgebreid kleurenpallet om zo een kleur te kiezen die perfect bij u past!

Het is tijd om te starten! De specialist gaat de inkt in de lippen brengen. Dit wordt gedaan middels een tatoeëerapparaat met daarop een naald. Eerst wordt de buitenlijn bij de lippenrand getatoeëerd om een strak effect te creëren.

Na de behandeling bespreekt de specialist de na-verzorging en kan het genezen van uw gloednieuwe wenkbrauwen starten. De na-verzorging kunt u terugvinden op onze website.

U kunt de resultaten van uw voorgangers vinden in het portfolio. Voor de prijzen kunt u terecht bij de prijslijst.

** Mocht u alleen een lipliner getatoeëerd hebben is dit ook mogelijk.

Andere behandelingen

Bekijk de Skincare by magazine!

Skincare by | Magazine 2