Microblading

Voor mooie volle wenkbrauwen
Behandeling duur: 90 minuten
Aantal behandelingen: 1-3

Voor het kiezen van PMU voor de wenkbrauwen zijn er verschillende opties mogelijk. Op deze pagina lichten wij u graag wat meer in over deze techniek.

Microblading in het kort:

Microblading is een PMU techniek waarbij er door middel van een microblading tool de inkt in de huid wordt gebracht. Deze microblading tool maakt kleine sneetjes in de huid wat er voor zorgt dat het op een haartje lijkt. Op deze manier wordt de wenkbrauw dus gevormd of opgevuld door ‘haarstrookjes’. Deze techniek is perfect voor als u een zacht en niet te heftig effect wilt hebben. Het idee van microblading is dus op een zo natuurlijk ogende manier de wenkbrauw te vormen of op te vullen. Hierdoor hoeft u dus niet meer in de weer met wenkbrauwpotloden, poeders, etc. en heeft u altijd een frisse uitstraling!

Wanneer is microblading voor u de beste optie?

  • Als u gewend bent de wenkbrauwen in te tekenen met een wenkbrauwpotlood
  • Als u gaten in uw wenkbrauwen graag zou willen opvullen
  • Als u niet een te heftig resultaat wilt hebben en het natuurlijk wilt laten ogen

Hoe gaat de behandeling precies in zijn werking?

Als eerste kunt u een intake gesprek aanvragen die u kunt boeken via de boekingslink. Mocht u nog vragen hebben of twijfelt u nog over welke techniek het beste bij uw past, kunt u dit tijdens uw intake gesprek bespreken met de permanente make-up specialist. Ook kunt u in dit gesprek uw wensen uitspreken.

Bent u al zeker van uw zaak is het intake gesprek niet nodig. U kunt dan gelijk bij ons de behandeling inplannen en dan zullen de wensen besproken worden tijdens uw PMU afspraak. Denk hierbij aan de vorm en de kleur. Tijdens de behandeling zal de specialist de wenkbrauwen ‘mappen’. Het mappen van de wenkbrauwen wil zeggen dat er op maat een vorm wordt bepaald aan de hand van uw gezichtskenmerken. Hierna kunt u zelf nog uw wensen uitspreken en kan de vorm nog eventueel aangepast worden. Na het bepalen van de vorm is het tijd om de kleur te bepalen. Wij beschikken over een uitgebreid kleurenpallet om zo een kleur te kiezen die perfect bij u past!

Het is tijd om te starten! De specialist gaat de inkt in de huid brengen. Dit wordt gedaan middels een microblading tool. De haarstrookjes worden op de gewenste plek geplaatst.

Na de behandeling bespreekt de specialist de na-verzorging en kan het genezen van uw gloednieuwe wenkbrauwen starten. De na-verzorging kunt u terugvinden op onze website.

U kunt de resultaten van uw voorgangers vinden in het portfolio. Voor de prijzen kunt u terecht bij de prijslijst.

Andere behandelingen

Bekijk de Skincare by magazine!

Skincare by | Magazine 2