Powderbrows

Mooie wenkbrauwen met een natuurlijke uitstraling
Behandeling duur: 90 minuten
Aantal behandelingen: 1-3

Voor het kiezen van PMU voor de wenkbrauwen zijn er verschillende opties mogelijk. Op deze pagina lichten wij u graag wat meer in over deze techniek.

Powderbrows in het kort:

Powderbrows is een PMU techniek waarbij er door middel van een tatoeëer-apparaat – met daarop een naald bevestigd – een pixelachtig effect wordt getatoeëerd onder de haren van de wenkbrauw. Hierdoor lijkt het net of u de wenkbrauwen heeft bijgetekend met een wenkbrauwpoeder. Het idee van powderbrows is dus ook dat er een schaduw achter uw wenkbrauw haren ontstaat, zodat de wenkbrauwen er een stuk voller uit zullen zien. Hierdoor hoeft u dus niet meer in de weer met wenkbrauwpotloden, poeders, etc. en heeft u altijd een frisse uitstraling!

Wanneer zijn powderbrows voor u de beste optie?

  • Als u gewend bent de wenkbrauwen in te tekenen met een wenkbrauwpotlood of een poeder
  • Als u regelmatig de wenkbrauwen verft en dit effect graag permanent wilt
  • Als u graag wat meer vorm in uw wenkbrauw zou willen door middel van een schaduw effect

Hoe gaat de behandeling precies in zijn werking?

Als eerste kunt u een intake gesprek aanvragen die u kunt boeken via de boekingslink. Mocht u nog vragen hebben of twijfelt u nog over welke techniek het beste bij u past, kunt u dit tijdens uw intake gesprek bespreken met de permanente make-up specialist. Ook kunt u in dit gesprek uw wensen uitspreken.

Bent u al zeker van uw zaak, is het intake gesprek niet nodig. U kunt dan gelijk bij ons de behandeling inplannen en dan zullen de wensen besproken worden tijdens uw PMU afspraak. Denk hierbij aan de vorm en de kleur. Tijdens de behandeling zal de specialist de wenkbrauwen ‘mappen’. Het mappen van de wenkbrauwen wil zeggen dat er op maat een vorm wordt bepaald aan de hand van uw gezichtskenmerken. Hierna kunt u zelf nog uw wensen uitspreken en kan de vorm nog eventueel aangepast worden. Na het bepalen van de vorm is het tijd om de kleur te bepalen. Wij beschikken over een uitgebreid kleurenpallet om zo een kleur te kiezen die perfect bij u past!

Het is tijd om te starten! De specialist gaat de inkt in de huid brengen. Dit wordt gedaan middels een tatoeëerapparaat met daarop een naald. Eerst wordt er een strakke onderlijn gezet en daarna is het tijd om de rest van de wenkbrauw in te schaduwen.

Na de behandeling bespreekt uw specialist de na-verzorging en kan het genezen van uw gloednieuwe wenkbrauwen starten. De na-verzorging kunt u terugvinden op onze website.

U kunt de resultaten van uw voorgangers vinden in het portfolio. Voor de prijzen kunt u terecht bij de prijslijst.

Andere behandelingen

Bekijk de Skincare by magazine!

Skincare by | Magazine 2