Softbrows

Behandeling duur: 90 minuten
Aantal behandelingen: 1-3

Voor het kiezen van PMU voor de wenkbrauwen zijn er verschillende opties mogelijk. Op deze pagina lichten wij u graag wat meer in over deze techniek.

Softbrows in het kort:

Softbrows is een PMU techniek waarbij er door middel van een tatoeëer-apparaat – met daarop een naald bevestigd – een pixelachtig effect wordt getatoeëerd onder de haren van de wenkbrauw. Als u de powderbrow techniek iets te heftig vindt, is dit de ideale optie voor u. Deze techniek geeft namelijk wel het pixelachtige effect van powderbrows, alleen zijn de softbrows ‘luchtiger’ gezet. Dit betekent dat de kleur minder wordt opgebouwd en dus zachter oogt dan powderbrows. Mocht u graag een nóg natuurlijker effect willen, raden wij microblading aan. Het idee van softbrows is dus ook dat er een lichte schaduw achter uw wenkbrauw haren ontstaat, zodat de wenkbrauwen er een stuk voller uit zullen zien. Hierdoor hoeft u dus niet meer in de weer met wenkbrauwpotloden, poeders, etc. en heeft u altijd een frisse uitstraling!

Wanneer zijn softbrows voor u de beste optie?

  • Als u gewend bent de wenkbrauwen in te tekenen met een wenkbrauwpotlood of een poeder
  • Als u de powderbrow techniek mooi vindt, maar graag iets zachter ogend wilt hebben
  • Als u een natuurlijk resultaat willen hebben
  • Als u graag wat meer vorm in uw wenkbrauw zou willen door middel van een schaduw effect

Hoe gaat de behandeling precies in zijn werking?

Als eerste kunt u een intake gesprek aanvragen die u kunt boeken via de boekingslink. Mocht u nog vragen hebben of twijfelt u nog over welke techniek het beste bij uw past, kunt u dit tijdens uw intake gesprek bespreken met de permanente make-up specialist. Ook kunt u in dit gesprek uw wensen uitspreken.

Bent u al zeker van uw zaak is het intake gesprek niet nodig. U kunt dan gelijk bij ons de behandeling inplannen en dan zullen de wensen besproken worden tijdens uw PMU afspraak. Denk hierbij aan de vorm en de kleur. Tijdens de behandeling zal de specialist de wenkbrauwen ‘mappen’. Het mappen van de wenkbrauwen wil zeggen dat er op maat een vorm wordt bepaald aan de hand van uw gezichtskenmerken. Hierna kunt u zelf nog uw wensen uitspreken en kan de vorm nog eventueel aangepast worden. Na het bepalen van de vorm is het tijd om de kleur te bepalen. Wij beschikken over een uitgebreid kleurenpallet om zo een kleur te kiezen die perfect bij u past!

Het is tijd om te starten! De specialist gaat de inkt in de huid brengen. Dit wordt gedaan middels een tatoeëerapparaat met daarop een naald. Eerst wordt er een strakke onderlijn gezet en daarna is het tijd om de rest van de wenkbrauw ‘soft’ in te schaduwen.

Na de behandeling bespreekt de specialist de na-verzorging en kan het genezen van uw gloednieuwe wenkbrauwen starten. De na-verzorging kunt u terugvinden op onze website.

U kunt de resultaten van uw voorgangers vinden in het portfolio. Voor de prijzen kunt u terecht bij de prijslijst.

Andere behandelingen

Bekijk de Skincare by magazine!

Skincare by | Magazine 2