Eyeliner / Lashliner

Even in het kort:
Een eyeliner of lashliner wordt doormiddel van een permanente make-up machine aangebracht rondom de ogen of tussen de wimperharen. U kunt hierbij helemaal zelf bepalen hoe u de eyeliner of lashliner het liefst wilt hebben. Voordat wij beginnen met de behandeling zullen wij dit altijd met u bespreken en een indicatie geven hoe de permanente make-up geplaatst zal worden.

Wat is het verschil tussen een eyeliner of lashliner?
Eyeliner:
Bij een eyeliner permanente make-up brengen wij een lijntje rondom de ogen aan. U kunt zelf bepalen hoe breed u dit lijntje wilt hebben. Ook kunt u kiezen of u het lijntje alleen boven, onder of boven en onder wilt hebben. 

Lashliner:
Bij een lashliner permanente make-up brengen wij een subtiel lijntje aan tussen de wimperharen. Dit geeft een natuurlijk en volle oogopslag. Lashliner is een subtiel lijntje tussen de wimperharen.

Waarom een Eyeliner of Lashliner?
Oogleden en wimpers laten de ogen ontzettend goed spreken. Doormiddel van een permanente make-up eyeliner of lashliner kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van uw ogen worden aangepast. Wij kunnen zo ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste proporties brengen.

Daarnaast wordt er tijdens de make-up routine vaak het langst gedaan over de eyeliner zetten. Dit is vaak een heel precies werkje en niet voor iedereen altijd even weggelegd. U hoeft met een permanente eyeliner of lashliner zich geen zorgen meer te maken over een uitgelopen oogpotlood of eyeliner. Ook hoeft u zicht geen zorgen meer te maken dat de eyeliners ongelijk aangebracht zijn.

Mocht u nog vragen hebben over de eyeliner of lashliner, kunt u ons altijd een berichtje sturen!

** Als u op ons portfolio klikt (bovenin de website) kunt u voorbeelden bekijken van voorgaande klanten.