Lash lift / Brow lift

Even in het kort:
“Lash Lift” oftewel wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift met behulp van siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig.

Waarom een lash lift?
Geen zin meer om elke dag een wimperkrultang en/of mascara te gebruiken? Mooie wimpers zonder te veel moeite voor op vakantie of een andere gelegenheid? Dan is een wimperlift echt DE oplossing. Tijdens de wimperlift kunt u ervoor kiezen om alleen de krul te creëren of ook gelijk de wimpers te verven. Door de wimpers ook direct te verven lijken de wimpers ook automatisch een stuk langer (doordat het uiteinde van de wimper een stuk lichter is). Hierdoor hoeft u in principe ook geen mascara meer te dragen, omdat de wimpers nu van zichzelf al donkerder zijn!

De wimpers zijn bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen. Een wimperlift is niet schadelijk voor de wimpers en ze hebben geen extra verzorging nodig na de behandeling.

Het resultaat blijft 6 tot 8 weken zichtbaar!

Mocht u nog vragen hebben over Lashlift, kunt u ons altijd een berichtje sturen!

** Als u op ons portfolio klikt (bovenin de website) kunt u voorbeelden bekijken van voorgaande klanten.