Microblading

Even in het kort:
Microblading is een techniek waarbij de permanente make-up handmatig wordt aangebracht op de wenkbrauwen. Met behulp van flinterdunne naaldjes in de vorm van een mesje, worden één voor één lijntjes met natuurlijk pigment in de vorm van haartjes aangebracht, net onder de bovenste huidlaag. In tegenstelling tot een tatoeage wat machinaal wordt aangebracht. gebeurd microblading volledig handmatig. Met de hand worden er strokes in de vorm van haartjes gecreëerd wat een natuurlijk en subtiel resultaat geeft. 

De vorm, kleur en intensiteit van de wenkbrauwen wordt van tevoren samen bepaald op basis van wat het best past bij jouw huid, haar en gezicht. Er wordt ook gekeken naar de groeirichting van de haartjes. De strokes worden in deze richting getatoeëerd, zodat het eindresultaat zo natuurlijk mogelijk wordt. 

Waarom Microblading?
Ben je van nature niet gezegend met een mooie volle wenkbrauw en heb je geen zin om in de weer te gaan met wenkbrauwpoeders, potloden of pommades? Dan is microblading iets voor jou! Het uiteindelijke doel van microblading is om wenkbrauwen te creëren die er vol en natuurlijk uitzien.

Mocht u nog vragen hebben over Microblading, kunt u ons altijd een berichtje sturen!

** Als u op ons portfolio klikt (bovenin de website) kunt u voorbeelden bekijken van voorgaande klanten.