Microneedling

Even in het kort:
Microneedling is een procedure waarbij door microcirculatie de natuurlijke processen van collageen productie en huidregeneratie worden gestimuleerd. Door middel van micropuncties worden de prominente delen van de huid behandeld, waarbij gebruik wordt gemaakt van een speciaal voor uw huid afgestemde serum,  welke op het huidoppervlak wordt aangebracht en door de huid wordt opgenomen.

U kunt kiezen tussen twee varianten; Microneedling of Phi-Bright. 
Wat is het verschil tussen Microneedling of Phi-Bright?
Microneedling:
De ‘gewone’ microneedling behandeling wordt uitgevoerd met een microneedling roller. Een microneedling is een roller met micronaaldjes waarmee je de behandeling uitvoerd. Deze roller creëert miniscule schade aan de huid, waardoor het natuurlijke genezingsproces van het lichaam wordt gestimuleerd. Hierdoor zou de productie van collageen en elastine gestimuleerd worden, resulterend in een gladdere, gezondere en jonger uitziende huid. Verder zou de absorptie van serum (wat je na de microneelding behandeling gebruikt) met 300% toenemen. Hierdoor dringen de ingrediënten dieper door in de huid.

Phi-Bright:
Phi-Bright is een behandeling waar de werkstoffen ter plekke wordt voorbereid en afgestemd wordt op de huid. Deze nieuwe techniek van behandelen is uniek en op dit moment de meest geavanceerde behandeling op huidverbetering.
Phi-Bright behandeling is de enige aanbieder hierin… wereldwijd! Met de Phi-Bright serums maken we voor elke klant een persoonlijke cocktail op basis van het huidtype, de huidconditie en verschillende huidproblemen zoals acne, littekens, hyperpigmentaties, donkere kringen en veel meer.

Mocht u nog vragen hebben over Microneedling of Phi-Bright kunt u ons altijd een berichtje sturen!

** Als u op ons portfolio klikt (bovenin de website) kunt u voorbeelden bekijken van voorgaande klanten.