Over ons

Ik (Tamara Notenboom – de Wit) heb begin 2024 een mentorship gevolgd van 3 maanden om zo al mijn specialisaties wat betreft permanent make-up te fine-tunen. Vier jaar geleden startte ik mijn Permanent Make-Up Avontuur, tijdens de corona Lock-down startte ik de online scholing. Na lang oefenen en goedkeuring te krijgen mocht ik voor een Modellen-dag op de opleiding komen, om zo voor het eerst PMU te zetten. Elke 3 jaar zijn wij verplicht onze specialisatie te herscholen, zo om bij te blijven van alle nieuwe technieken en regels. 

Afgelopen 5 jaar heb ik keihard gewerkt aan schoonheidssalon Skincare by | Pijnacker waar ik onwijs trots op mag zijn, ben ik moeder geworden van onze dochter Senna die alweer naar de basisschool gaat en bestaat ons team inmiddels al uit 3 huidspecialisten die ik zelf training geef en dagelijks begeleid.

Nu is het tijd om meer te doen wat ik het allerleukste vind en wat mijn werk nog zoveel leuker maakt; Permanente Make-up.

Ik ben gecertificeerd in;

Powderbrows

Softbrows

Microblading

Eyeliner / Infralash

Lipblush

Wil je meer weten of ben je benieuwd of permanente make-up geschikt is voor jou? Volg onze social media @pmupijnacker. U kunt ook een intake gesprek plannen om zo alle mogelijkheden te kunnen bespreken.

Wij zien jullie graag!

Team PMU | Pijnacker
Team PMU Pijnacker

Behandelingen

Bekijk de Skincare by magazine!

Skincare by | Magazine 2