Powderbrows

Even in het kort:
Powderbrows is een techniek voor het aanbrengen van wenkbrauwen die wordt uitgevoerd met een permanente make-up machine om zeer natuurlijk, zacht poederachtig pixeleffect te bereiken. Deze worden gezet door een speciale schaduwtechniek. Door dit effect lijkt het net alsof u de wenkbrauwen zelf heeft bijgewerkt met poeder.

Waarom Powderbrows?
Wenkbrauwen laten de ogen het gezicht altijd nét iets meer spreken. Doormiddel van Powderbrows kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van uw ogen en gezicht worden aangepast. Bij het zetten van de wenkbrauwen kijken wij naar het gezicht, vorm van de natuurlijke wenkbrauw, haarkleur en tekenen wij dit helemaal voor u uit. Wij kunnen de wenkbrauw ook zetten op uw persoonlijke voorkeur of hoe u het normaal zou bijkleuren.

Daarnaast wordt er tijdens de make-up routine vaak lang gedaan over de wenkbrauwen bijkleuren. Dit is vaak een heel precies werkje en niet voor iedereen altijd even weggelegd. U hoeft zich met Powderbrows geen zorgen meer te maken over ongelijke, uitgelopen of vervaagde wenkbrauwen. 

Mocht u nog vragen hebben over Powderbrows, kunt u ons altijd een berichtje sturen!

** Als u op ons portfolio klikt (bovenin de website) kunt u voorbeelden bekijken van voorgaande klanten